9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
relaxstoel

De 3 meest populaire stoelen van 2024

21 augustus 2024
Meneer in sta-op stoel Maggiore zwaait naar familie

Bij Velderhof begrijpen we dat een stoel meer is dan een meubel; het is een essentieel onderdeel van uw dagelijks leven en welzijn. Of het nu gaat om een prettige leeshoek, een comfortabele plek om te ontspannen of een stoel die u helpt eenvoudig op te staan, de juiste stoel kan een wereld van verschil maken. In dit blog vertellen we u meer over de drie meest populaire stoelen van 2024 tot nu toe.

 

3. De ergonomische Liri

De elegante Liri staat op plek drie en dat verbaast ons niet. Het is een prachtige stoel voor het oog en een geweldige stoel voor uw lichaam. De ergonomische vorm en bijzondere vulling zorgen voor een heerlijke zitervaring. Het model Liri is niet alleen verkrijgbaar als relaxfauteuil, maar ook als sta-op stoel. U kunt deze relaxstoel laten uitvoeren met een accu, waardoor hij overal geplaatst kan worden. Verder kunt u functies toevoegen zoals: een handmatig of elektrisch verstelbare lendesteun, voetensteun, rugleuning, top-swing-neksteun en wellness functies voor extra zitcomfort. Wilt u een relaxstoel met elegante lijnen in de rugleuning en een strakke vormgeving? Dan is de Liri een zeer geschikte stoel.

Velderhof relaxstoel Liri

2. De stijlvolle Maggiore

Tijdloos, stijlvol en enorm comfortabel, zo omschrijven we de Maggiore die de op één na populairste stoel is. In deze relaxstoel komen functionaliteit én comfort samen. Ook de Maggiore is, net zoals de Liri, leverbaar als relaxfauteuil en sta-op stoel. Handmatige of elektrisch verstelbare relaxfunctie waarmee de rugleuning naar achter kantelt en de voetensteun omhoog komt, is één van de extra functies waar u voor kunt kiezen bij dit model. Ook een lendesteun, stoelverwarming, accu en verstelbare top-swing-neksteun zijn beschikbare functies. Daarnaast kunt u de stoel betreft het uiterlijk natuurlijk helemaal samenstellen zoals u dat wilt: in leder of stof, met een draaivoet of vaste voet en in allerlei kleuren. Bent u op zoek naar een stoel met een modern en tijdloos design? Dan is de Maggiore een goede keuze.

Velderhof sta-op stoel Maggiore

1. De veelzijdige Endine

Met stipt op nummer één staat de Endine, een heerlijke stoel met prettige comfort- en relaxopties. Het zal u niet verbazen dat óók de Endine verkrijgbaar is als relaxfauteuil en sta-op stoel. U kunt kiezen uit een vaste voet of handige draaivoet. De ene keer kijkt u misschien liever naar de televisie en de andere keer naar de tuin. Met een draaivoet kunt u eenvoudig alle kanten opdraaien. Zeg snoeren gedag en kies voor een stoel met accu, ook bij dit model behoort dat tot de mogelijkheden. U kunt tevens kiezen voor: een handmatig of elektrische verstelbare relaxfunctie, een lendesteun en een verstelbare top-swingneksteun. De Endine staat daarentegen voornamelijk bekend om de vele maten waarin de stoel beschikbaar is, van een XS tot een XXL. De stoel kan, zoals u van ons gewend bent, ook op maat gemaakt worden. Door de verfijnde vormgeving, past de Endine bij veel verschillende interieurstijlen. Heeft u al een keuze kunnen maken?

Velderhof sta-op stoel Endine

Wilt u zelf ervaren wat de juiste stoel voor u kan betekenen? Vraag dan nu onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een thuisdemonstratie. Onze zitspecialisten staan voor u klaar om u te adviseren, zowel in de winkel als bij u thuis.

Blijf op de hoogte van handige tips, de laatste trends en onze collectie door onze Facebookpagina te volgen. We delen wekelijks inspiratie en nieuwtjes! Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan.

 

Ook interessant voor u