9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Comfortabel zitten met sta-op stoel Maggiore

3 oktober 2024
Sta-op stoel Maggiore geel

Voor iedereen die op zoek is naar optimaal comfort bij het zitten en extra ondersteuning bij het opstaan, biedt sta-op stoel Maggiore de ideale oplossing. Deze stoel is niet zomaar een relaxstoel, hij is uitgerust met talloze functies die niet alleen comfort, maar ook de zelfstandigheid bevorderen. Of u nu moeite heeft met opstaan door lichamelijke klachten of simpelweg extra ondersteuning wenst om beter te ontspannen, de Maggiore biedt uitkomst.

 

De mogelijkheden van sta-op stoel Maggiore

  • Handmatig of elektrisch verstelbare relaxfunctie
  • Verstelbare hoofdsteun 
  • Verstelbare lendesteun
  • Draaibare voet in diverse kleuren
  • Vaste poot 
  • Stoelverwarming
  • Sta-op functie
  • Keuze uit ruim 100 kleuren stof en leer 
     


De voordelen van de sta-op stoel Maggiore

Relaxstoel Maggiore is ontworpen met een duidelijke missie, namelijk comfort en gemak bieden. De stoel heeft een aantal unieke kenmerken die het verschil kunnen maken in uw dagelijks leven. Hieronder zijn de belangrijkste voordelen van deze sta-op stoel voor u opgesomd.

Moeiteloos en veilig opstaan met de sta-op functie 
De sta-op functie van relaxstoel Maggiore kantelt de stoel met één druk op de knop naar voren, waardoor u zonder teveel moeite te hoeven doen kunt opstaan. Dit is ideaal voor mensen met verminderde mobiliteit of spierklachten. De gecontroleerde beweging zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor veiligheid. Het verlaagt het risico op vallen of uitglijden, doordat u stabiel en zonder teveel inspanning kunt opstaan.

Op uw lichaam afgestemd
Bij Velderhof worden alle sta-op stoelen, inclusief de Maggiore, op maat gemaakt. Dit betekent dat de stoel perfect wordt afgestemd op uw lichaam. U kunt bijvoorbeeld de hoogte van de zitting, de diepte van de rugleuning laten aanpassen voor een ergonomische zithouding die rug- en gewrichtsklachten helpt voorkomen.

Verstelbare relaxfuncties 
Relaxstoel Maggiore biedt verschillende relaxstanden, zodat u uw ideale zithouding kunt vinden. Of u nu even rechtop wilt zitten voor een gezellig gesprek of achterover wilt leunen voor een dutje, de verstelbare rugleuning en voetensteun zorgen ervoor dat u altijd comfortabel zit.

Maggiore.GTV

Modern ontwerp dat past bij elk interieur
Comfort hoeft niet ten koste te gaan van stijl. De Maggiore is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, zodat u de stoel kunt aanpassen aan uw interieur. De luxe bekleding en het tijdloze ontwerp maken deze sta-op stoel niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan uw woonkamer.

Ondersteuning bij gezondheidsklachten
Voor mensen met rugpijn, gewrichtsklachten of verminderde spierkracht kan de juiste stoel een wereld van verschil maken. Sta-op fauteuil Maggiore biedt een stevige maar comfortabele ondersteuning die drukpunten verlicht en een goede houding bevordert. Hierdoor worden veelvoorkomende zitproblemen, zoals rugpijn, voorkomen of verminderd.


Maggiore.GTV.3
Zoals getoond: leder Chiampo in de kleur Lemon 994.


Wat is het verschil tussen de relaxstoel Maggiore en de sta-op stoel?

Een sta-op stoel zoals de Maggiore biedt niet alleen comfort, zoals de relaxstoel, maar helpt u ook moeiteloos op te staan. Dankzij de elektrische kantelfunctie kunt u met minimale inspanning uit de stoel komen, wat ideaal is voor mensen met mobiliteitsproblemen.
Leestip: Veilig opstaan met een elektrische sta-op stoel


Hoe werkt de op maat service van Velderhof?

Bij Velderhof worden de stoelen altijd op maat gemaakt. De adviseur kijkt samen met u naar uw persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat de stoel perfect aansluit bij uw lichaamsvorm en lengte. Zo geniet u van ultiem zitcomfort.


Kan ik de Maggiore eerst uitproberen?

Ja, u kunt de Maggiore zelf uitproberen in een van de 20+ winkels van Velderhof verspreid door heel Nederland. Daarnaast kunt u vrijblijvend een adviseur uitnodigen om bij u thuis langs te komen voor persoonlijk advies.
Lees hier alles over een adviesgesprek bij u thuis.
Lees hier alles over een bezoek aan de winkel.


Hoe draagt sta-op stoel Maggiore bij aan gezond zitten?

Sta-op stoel Maggiore biedt meer dan alleen comfort, het is een belangrijke investering in uw gezondheid. Door de stoel op maat te laten maken, voorkomt u verkeerde zithoudingen die rugpijn, stijfheid en andere klachten kunnen veroorzaken. De verstelbare functies zorgen ervoor dat u altijd in de juiste houding zit, waardoor druk op uw gewrichten en spieren wordt verminderd. Vooral voor mensen die langere tijd zittend doorbrengen, is een ergonomische stoel essentieel om langdurige klachten te voorkomen.

Kortom, als u op zoek bent naar een stoel die zitcomfort combineert met praktische hulp bij het opstaan, is de sta-op stoel Maggiore de ideale keuze. Met zijn op maat gemaakte functies, verstelbare standen en moderne uitstraling biedt deze stoel alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en gezonde zithouding.

Brochure-aanvragen-gratisBent u nieuwsgierig geworden naar Maggiore en onze andere fauteuils? Vraag dan gratis de brochure aan. Wilt u liever direct onze zitmeubels proberen en bekijken in uw eigen woning? Maak dan een afspraak voor een volledig vrijblijvende thuisdemonstratie.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, tips en meer. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan, klik hier om naar onze Instagrampagina te gaan. Tot ziens!

 

Ook interessant voor u