9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Velderhof op de Be!eefbeurs

Een succesvolle week op de Be!eef beurs in Utrecht!

17 september 2024
Be!eefbeurs_Utrecht_Velderhof_adviesgesprek

Afgelopen week was Velderhof aanwezig op de Be!eef beurs, voorheen de 50PlusBeurs, hét evenement voor levensgenieters! Voor het derde jaar op rij vonden vele bezoekers de weg naar onze stand, en we zijn trots dat we zoveel mensen konden helpen met het vinden van hun perfecte zitmeubel. Het was een fantastische week vol gezelligheid en leuke gesprekken. Kon u er niet bij zijn? Geen zorgen! Lees onze blog om een indruk te krijgen van deze bijzondere, en vooral ook gezellige week.

Be!eefbeurs_Utrecht_50PlusBeurs

Be!eef, de beurs voor de actieve senioren

De beurs richt zich op gezondheid, reizen, ontspanning en alles wat bij een actieve levensstijl hoort. Dit maakt het de ideale plek voor Velderhof om aanwezig te zijn. Onze relaxstoelen en sta-op stoelen zijn namelijk ontworpen voor ultiem zitcomfort en ondersteuning, speciaal voor mensen die langer comfortabel willen zitten zonder last te krijgen van klachten zoals rugpijn. Het was een geweldige ervaring om zoveel mensen te helpen comfortabeler te zitten en hen te laten kennismaken met alle mogelijkheden die Velderhof te bieden heeft.

Velderhof_Banner_Willeke
Later is nu!

Dat was het thema van de Be!eef beurs, en wij sluiten ons daar helemaal bij aan. Waarom wachten op later als u vandaag al kunt genieten van relaxed zitten? Veel mensen realiseren zich pas het belang van een goede zithouding wanneer klachten zich voordoen. Maar waarom wachten op die ongemakken?

Adviesgesprek_beurs_relaxstoel

Tijdens de Be!eef beurs wilden wij bezoekers laten zien dat voorkomen beter is dan genezen. Met de juiste relaxstoel kunt u rug-, nek- en schouderklachten voor zijn en genieten van optimale ondersteuning, helemaal afgestemd op uw persoonlijke behoeften en wensen. En met de sta-op functie erbij zit u helemaal goed, want een stoel gaat immers decennia mee. Bij Velderhof geloven we dat goed zitten nu begint, zodat later zorgeloos wordt! 

Aan iedereen die ons bezocht op de beurs, bedankt voor een fantastische week! Jullie maken ons werk elke dag een feest!

Bologna_sta_op

Beurs gemist en bent u nieuwsgierig geworden naar onze modellen relaxfauteuils en sta-op stoelen? Vraag dan gratis de brochure aan. Wilt u liever direct onze zitmeubels proberen en bekijken in uw eigen woning? Maak dan een afspraak voor een volledig vrijblijvende thuisdemonstratie.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, tips en meer. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan, klik hier om naar onze Instagrampagina te gaan. Tot ziens!

Ook interessant voor u