9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Goed zitten met sta-op stoel Imola

25 september 2024
Imola_sta_op_stoel_groen

In deze blog lichten we de sta-op stoel Imola voor u uit. Dit is een moderne stoel die niet alleen fraai is om te zien, maar ook zeer functioneel is. De sta-op functie zorgt ervoor dat u voortaan moeiteloos en veilig kunt opstaan. Sta-op stoel Imola bewijst dat een sta-op stoel helemaal niet log of ouderwets hoeft te zijn, integendeel zelfs. Bent u benieuwd of de Imola iets voor u is? Lees dan snel verder!


blog_content_stoelvdmaand_Imola-6
Zoals getoond: leder Altissimo in de kleur Olive.


De mogelijkheden van sta-op stoel Imola

  • Handmatig of elektrisch verstelbare relaxfunctie
  • Hartwaagpositie
  • Verstelbare hoofdsteun (zowel naar voren als omhoog)
  • Draaibare ster- of schijfvoet in diverse kleuren
  • Diverse soorten armleuningen
  • Sta-op functie
  • Keuze uit ruim 100 kleuren stof en leer

 

blog_content_stoelvdmaand_Imola-1

Veilig en zelfstandig opstaan

Sta-op stoel Imola maakt veilig opstaan voortaan eenvoudig en comfortabel. Met zijn gebruiksvriendelijke sta-op functie tilt deze stoel u, met één druk op de knop, soepel omhoog. Ideaal voor iedereen die moeite heeft met opstaan of extra ondersteuning nodig heeft. Misschien heeft u de sta-op functie nu nog niet nodig, maar denkt u alvast aan de toekomst. Een stoel op maat koopt u immers voor de lange termijn, en daarom kan het verstandig zijn om de sta-op functie er alvast in te laten plaatsen.

 

Onvoorstelbaar: de verstelbare hoofdsteun van de Imola!

Een van de grootste voordelen van de Imola is de verstelbare hoofdsteun. In tegenstelling tot de meeste stoelen, waarbij de hoofdsteun alleen naar voren en achteren kan worden versteld, kan de hoofdsteun van de Imola ook in hoogte worden aangepast. Dit maakt de stoel bijzonder flexibel en geschikt voor meerdere gebruikers. Of u nu langer of kleiner bent dan uw partner, de Imola past zich eenvoudig aan uw persoonlijke behoeften aan, zodat iedereen comfortabel kan zitten.

 

Modern design voor een stijlvol interieur

De Imola onderscheidt zich door zijn moderne, slanke design. Ondanks zijn functionaliteit als sta-op stoel heeft hij een stijlvolle uitstraling die naadloos in elk interieur past. De elegante lijnen en de moderne vormen maken de Imola een prachtige aanvulling op uw woonruimte.

 

Lekker ontspannen met de relaxfunctie

De Imola biedt zowel handmatige als elektrische relaxfuncties. U kunt de rugleuning eenvoudig achterover kantelen en de voetensteun omhoog doen voor een comfortabele zithouding. Of het nu 's ochtends, 's middags of 's avonds is, de Imola zorgt voor een prettige zitervaring op elk moment van de dag.

Kortom, de sta-op stoel Imola is veel meer dan een praktisch meubelstuk. Hij combineert stijl met comfort en biedt een multifunctionele oplossing voor al uw wensen. Maak een afspraak en ontdek hoe sta-op fauteuil Imola uw dagelijkse leven kan verbeteren!

Brochure-aanvragen-gratisBent u nieuwsgierig geworden naar Imola en onze andere fauteuils? Vraag dan gratis de brochure aan. Wilt u liever direct onze zitmeubels proberen en bekijken in uw eigen woning? Maak dan een afspraak voor een volledig vrijblijvende thuisdemonstratie.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, tips en meer. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan, klik hier om naar onze Instagrampagina te gaan. Tot ziens!

Ook interessant voor u