9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Favoriet van de maand

In september straalt sta-op stoel Liro als favoriet van de maand!

3 september 2024
sta_op_stoel_liro_bruin

Elke maand zetten we één van onze populaire relaxfauteuils, sta-op stoelen of banken in de schijnwerpers als favoriet van de maand. In deze blog vertellen we waarom sta-op stoel Liro, onze favoriet voor de maand september en de opvolger van sta-op stoel Imola, zo bijzonder is.

Zo aan het einde van de zomer is het tijd om naar binnen te gaan en volop te genieten. En wat is daarvoor beter geschikt dan sta-op stoel Liro? Deze stoel combineert comfortabel zitten én opstaan met de beste ondersteuning en heeft bovendien een moderne uitstraling die in elk interieur past.

sta_op_stoel_Liro_modern_open_armleuning

Gemakkelijk en veilig opstaan

Een sta-op stand in een stoel is ideaal omdat het opstaan aanzienlijk vergemakkelijkt, vooral als u last heeft van mobiliteitsproblemen of na een lange zit. Deze sta-op functie kantelt de stoel licht naar voren en biedt u de benodigde ondersteuning bij het opstaan, waardoor u minder kracht hoeft te zetten. Dit maakt uw dagelijkse leven een stuk makkelijker.

sta_op_fautuil_bruin_liro

De moderne uitstraling van sta-op fauteuil Liro

Sta-op stoel Liro heeft een moderne en open uitstraling dankzij zijn stevige, stervormige draaivoet. Deze voet zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt draaien, zodat u niets hoeft te missen van wat er om u heen gebeurt. Of u nu naar buiten wilt kijken of van de televisie wilt genieten, Liro maakt het eenvoudig om van houding te veranderen en bovendien veilig op te staan.

De open draaivoet is niet alleen praktisch en stabiel, maar geeft de fauteuil ook een lichte en ruimtelijke uitstraling. Dit wordt versterkt door de open armleuningen, waardoor de stoel als het ware transparant oogt. Dit is vooral ideaal als u de Liro in een kleinere ruimte wilt plaatsen of als u de voorkeur heeft voor een minimalistische, moderne woonstijl. De Liro voegt een gevoel van ruimte toe zonder in te leveren op uw comfort.

Liro_sta_op_stoel_relaxstand

Sta-op stoel Liro, luxe en comfort in een fauteuil

De Liro is een draaifauteuil die comfort en luxe combineert. Deze elegante stoel biedt diverse relaxopties zodat u altijd lekker zit. Met de verstelbare lendensteun in de rugleuning krijgt u de beste ondersteuning die u kunt bedenken. Naast de verstelbare lendesteun kunt u de rugleuning achterover kantelen, de neksteun aanpassen en de voetensteun omhoog brengen om echt lekker te ontspannen. Kunt u uw ogen nog open houden? 

Lees ook een: Veilig opstaan doet u met een elektrische sta-op stoel 

fauteuil_Liro_elektrisch_verstelbaar

Warme en soepele spieren door een stoel met verwarming

Sta-op stoel Liro biedt optimaal comfort dankzij zijn uitgebreide comfortopties. Naast de verstelbare rugleuning, voetensteun en lendekussen, kunt u de stoel ook uitrusten met verwarmings- en massagefuncties voor net dat beetje extra.

Hoewel september nog lekker zonnig is, staan de koudere dagen alweer voor de deur. De "R" zit immers weer in de maand. De Liro is perfect voorbereid op het najaar met zijn geïntegreerde verwarmingsfunctie. Deze functie zorgt voor een aangename warmte die direct uw rug en zijkanten verwarmt, waardoor er geen warmte verloren gaat. Dit is niet alleen heerlijk op frisse dagen, maar helpt ook om gespannen spieren te ontspannen.

Daarnaast biedt de Liro een ingebouwde massagefunctie, speciaal ontworpen om uw lichaam te verlichten van spanning en vermoeidheid. Deze functie zorgt voor ontspanning, helpt bij het verlichten van spierpijn, verbetert de bloedsomloop en vermindert stress, zodat u volledig kunt ontspannen en genieten.
Kortom, sta_op fauteuil Liro is de perfecte stoel voor wie op zoek is naar een luxe betaalbare stoel. Met zijn verstelbare rugleuning, voetensteun, sta-op functie en de optie voor verwarming en massage, biedt hij alles wat u nodig hebt om heerlijk te ontspannen. De luchtige, moderne uitstraling past in elke ruimte, groot of klein. Of u nu een boek leest, tv kijkt, of gewoon wilt relaxen, de Liro zorgt ervoor dat u altijd goed zit!

Wilt u zelf ervaren wat de juiste stoel voor u kan betekenen? Vraag dan nu onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een thuisdemonstratie. Onze zitspecialisten staan voor u klaar om u te adviseren, zowel in de winkel als bij u thuis.

Blijf op de hoogte van handige tips, de laatste trends en onze collectie door onze Facebookpagina te volgen. We delen wekelijks inspiratie en nieuwtjes! Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan.

 

Ook interessant voor u