Velderhof blog

Klantervaring: Marianne over haar seniorenstoel

Geschreven door Test auteur | 14 augustus 2024

De zoektocht naar een geschikte stoel kan best ingewikkeld zijn, door alle keuzes die u tegenwoordig moet maken bij de aanschaf van een nieuw meubel. Want heeft u voldoende aan een relaxfauteuil of past een sta-op stoel beter bij uw behoeften? Welk model vindt u het mooiste en gaat u voor stof of leder? Allemaal vragen waar onze zitadviseurs u bij kunnen helpen. Marianne kocht haar sta-op stoel na een thuisdemonstratie en deelt graag haar ervaring met u.

 

Kennismaking met Velderhof

Marianne ging op zoek naar een relaxstoel, omdat de stoel die ze had, niet meer aan haar verwachtingen voldeed. “Ik zat er afschuwelijk in en ik vulde hem op met kussentjes aan de achterkant.” Een vriendin van Marianne vertelde dat ze een stoel op maat had laten maken en vroeg zich af of dat ook niet iets voor Marianne was. Dat vond ze een goed plan. Op Google kwam Marianne Velderhof tegen: “met een enorm ruime keuze, veel modellen en kleuren”. Hier had ze een goed gevoel bij. Marianne heeft eerst een brochure aangevraagd om te kijken of er een model was dat haar aansprak. Na het bekijken van de brochure heeft ze gebeld om een afspraak te maken voor een thuisdemonstratie.

 

"Velderhof heeft een enorm ruime keuze, veel modellen en kleuren."  
                                                                                                                                            - Marianne

 

 

Genoeg zekerheid om over te gaan tot koop

Sander kwam bij Marianne langs voor de thuisdemonstratie, wat ze als prettig heeft ervaren. Uiteindelijk heeft ze een stoel gekocht omdat ze zo te spreken was over de kwaliteit van de stoelen waar ze in gezeten heeft tijdens de thuisdemonstratie. Een andere reden is dat je de stoel 90 dagen thuis mag proberen en je tot 5 jaar garantie krijgt. “Nou dat biedt genoeg zekerheid lijkt mij zo”, aldus Marianne.

Gemakkelijk opstaan met een sta-op stoel

“Ik zit heerlijk in de stoel, hij geeft me écht steun en comfort. Als ik in de middag bel met mijn vriendinnen, heerlijk relaxed met een kopje thee, dan denk ik: wat ben ik toch blij met die stoel!” Marianne heeft, met het oog op de toekomst, uiteindelijk voor een sta-op stoel gekozen. Deze geeft haar meer stabiliteit. Het meest prettige van een sta-op stoel is volgens Marianne dat je gemakkelijk op kunt staan, zonder dat je hier kracht voor nodig hebt.

 

Ervaar het comfort van een sta-op stoel

“Ik gun iedereen een Velderhof stoel. Werkelijk een uitstekende service. En nog belangrijker; een fantastische stoel om op te zitten!” zegt Marianne met een glimlach.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze modellen sta-op stoelen? Vraag dan gratis de brochure aan. Wilt u liever gelijk een aantal sta-op stoelen proberen en bekijken in uw eigen woning? Maak dan een afspraak voor een volledig vrijblijvende thuisdemonstratie.

 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, tips en meer. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan, klik hier om naar onze Instagrampagina te gaan. Tot ziens!