9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Klantervaring

Klantervaring: Marianne over de thuisdemonstratie

28 augustus 2024
Marianne zit op Velderhof stoel tijdens thuisdemonstratie van Sander

Heeft u thuis rustig op uw gemak de brochure bekeken en wilt u graag onze meubels uitproberen? Als u niet in de gelegenheid bent om naar een van onze winkels te komen of u heeft gewoon geen zin om de deur uit te gaan, dan kunnen wij ook bij u thuis langskomen! Eén van onze zitconsulenten komt bij u thuis met uw favoriete stoelen. Zo kunt u ze niet alleen rustig uitproberen, maar ook direct kijken welke kleur en bekleding het beste bij uw interieur passen. Heeft u een geschikte sta-op stoel of relaxfauteuil gevonden? Dan wordt de stoel op uw lichaam aangemeten. Zo past de fauteuil perfect bij uw persoonlijke wensen en behoeften. In dit blog vertelt Marianne meer over haar ervaring met een thuisadvies.

Zitconsulent Sander komt aan huis bij Marianne voor thuisdemonstratie

 

Zo gaat een thuisdemonstratie van start

“Dat thuisadvies van Velderhof is werkelijk een cadeau! Sander was ongelofelijk aardig, vriendelijk en punctueel op tijd, daar houd ik van. En daar maakt hij direct een goede indruk mee. We gingen rond de tafel zitten en hij legde me uit hoe de thuisdemonstratie in zijn werk gaat. Vervolgens heb ik mijn wensen te kennen gegeven en daar is hij mee aan de slag gegaan. Sander heeft mij van alles vertelt over de stoelen.”

Nadat een zitconsulent alles heeft uitgelegd, worden er één voor één een aantal stoelen uit de bus gehaald zodat u ze zelf kunt ervaren. “Nou dat was helemaal fantastisch”, vertelt Marianne. “Naast dat je de stoel kunt zien en erin kunt zitten, zie je hem ook gelijk in je woonkamer. Ook qua kleur, dat is echt heel erg handig.”

 

"Dat thuisadvies van Velderhof is werkelijk een cadeau!"  
                                                                                                                                            - Marianne

 

Marianne en Sander zitten aan tafel, Sander geeft uitleg over thuisdemonstratie

 

De sta-op stoel aanmeten

Zodra u een stoel heeft gekozen, gaat de zitconsulent uw maten opnemen zodat de stoel perfect aansluit op uw lichaam. “Sander heeft heel nauwkeurig mijn maten opgemeten. Vooral bij mijn benen, dat is voor mij heel erg belangrijk, dat ik geen last van mijn knieën heb.” Na het opmeten vertellen we u alvast hoe uw gekozen stoel werkt. Zo zorgen we ervoor dat u straks direct optimaal kunt genieten van uw sta-op stoel. Mocht u bij de levering vragen hebben over uw stoel, dan kunt u die op dat moment natuurlijk alsnog stellen. “Ik was heel blij dat Sander mij uitleg gaf over mijn stoel. Eerlijk gezegd lees ik nooit een gebruiksaanwijzing”, zegt Marianne lachend. “Als een adviseur het uitlegt, dan onthoud je het beter. Ik ben er heel erg tevreden mee.”

 

Sander meet stoel aan voor Marianne tijdens thuisadvies

Marianne's ervaring met Velderhof

Zodra we weten wanneer de stoel klaar is voor bezorging, nemen we contact met u op om een bezorgafspraak te maken. We pakken de stoel uit en zetten hem op de gewenste plek in uw woonkamer. We nemen het verpakkingsmateriaal weer mee en indien nodig ook uw oude meubels. “Toen ik de stoel zag staan in mijn woonkamer dacht ik: wat een prachtige stoel! Die gun ik toch eigenlijk iedereen. Wat mij betreft kan Velderhof echt niet meer stuk. Ze hebben zo’n prachtige kwaliteit geleverd. De stoel staat heel mooi in mijn kamer. Ik kan Velderhof aanbevelen, echt helemaal top”, aldus Marianne.

 

Wilt u zelf ervaren hoe een Velderhof stoel zit? Maak dan een afspraak voor een thuisdemonstratie. U bent natuurlijk ook welkom in één van onze winkels. We helpen u met plezier bij het maken van de juiste keuze, zien we u snel?

Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Daar blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en aanbiedingen. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan, klik hier om naar onze Instagrampagina te gaan.

Ook interessant voor u