9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
winkel

De top 3 betaalbare relaxstoelen van Velderhof

19 juni 2024

Wat kost een relaxstoel? De prijs van een relaxstoel is iets wat veel mensen zich afvragen als ze op zoek zijn naar een nieuwe fauteuil. Een fauteuil biedt u de mogelijkheid om een momentje voor uzelf te nemen en lekker te ontspannen in een goede zithouding. Uw lichaam komt echt tot rust want een relaxstoel biedt uw lichaam op de juiste punten ondersteuning. 

De prijs van een relaxstoel wordt grotendeels bepaald door welke relax- en comfortfuncties u aan de stoel toe laat voegen. Wilt u bijvoorbeeld handmatige bediening of wilt u een elektrisch verstelbare stoel? En wilt u ook een topswing voor extra ondersteuning of een massagefunctie? Daarnaast speelt het model stoel, de maatvoering en het type bekleding een rol bij de prijssamenstelling. We hebben voor u onze top 3 betaalbare relaxstoelen op een rij gezet.

betaalbare relaxstoel Velderhof Garda

1. Betaalbare relaxstoel Garda

Relaxstoel Garda is een uitblinker in de Velderhof collectie. Een relaxstoel van topkwaliteit voor de laagste prijs. De romp van de Garda is gemaakt van sterk metaal waardoor de romp stevig en duurzaam is. Zo kunt u jarenlang genieten van de fauteuil. Kenmerkend voor het uiterlijk van de stoel zijn de open armleuningen, wat de stoel een slanke uitstraling geeft. De stoel is, voor extra comfort, uit te breiden met verschillende relaxfuncties. 


prijzen relaxstoel Tirso

2. Betaalbare relaxstoel Tirso

De Tirso straalt comfort uit en is een relaxstoel waarin u fantastisch ontspant. Het oog wil ook wat, maar op het gebied van design mag Tirso er zeker zijn. De relaxstoel past in ieder interieur dankzij de keuze uit diverse armleuningen. Wilt u een landelijke uitstraling? Kies dan voor houten armleuningen. Wilt u een stoel met een huiselijke uitstraling? Kies dan voor stoffen armleggers. Ook deze betaalbare relaxstoel is uiteraard uit te breiden met diverse relaxfuncties. 

 

betaalbare relaxstoel Velderhof


Bij Velderhof ontvangt u altijd advies op maat

Onze adviseurs brengen graag samen met u uw wensen in kaart. Onze zitconsultent geeft u deskundig advies en kijkt met u welke betaalbare relaxstoel het beste past bij uw wensen en uw lichaam. U kunt altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken bij u thuis of in een winkel bij u in de buurt.


Betaalbare relaxstoel Zena

3. Betaalbare relaxstoel Zena

Relaxstoel Zena is een relaxstoel van topkwaliteit voor een heel goede prijs. De stoel heeft smalle armleuningen, wat de stoel een slanke uitstraling geeft. Als u een wat kleine woonkamer heeft, komt de stoel alsnog prachtig tot zijn recht. 

Voor extra comfort kunt u de relaxstoel uitbreiden met een sta-op functie. De stoel helpt u omhoog uit uw stoel waar u het uzelf gemakkelijker maakt. Ook kunt u voor extra steun in de onderrug kiezen voor een lendesteun en voor extra steun in de nek voor een topswing.

De prijs van een relaxstoel wordt nog leuker met onze kortingsacties. Houd daarom onze acties in de gaten. Zo heeft u een kwalitatieve relaxstoel voor een betaalbare prijs! 

 

betaalbare relaxstoel

 

Altijd het actuele aanbod in onze gratis brochure

Altijd op de hoogte van het actuele aanbod en een prijsindicatie? Onze gratis brochure heeft ruim 40 pagina's vol inspiratie. Hier kunt u op uw gemak onze collectie bekijken.

Vraag vrijblijvend en gratis onze brochure aan.
Op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd = de volgende dag al in huis!

Ook interessant voor u