Velderhof blog

Voetjes omhoog met favoriet van de maand oktober Varese!

Geschreven door Test auteur | 1 oktober 2024

De herfst heeft zijn intrede gedaan en we verhuizen weer naar binnen, daar is het lekker warm. De dagen worden korter en we verlangen ernaar om het thuis gezellig te maken. Het is tijd voor ontspannen avonden met warme thee. Wat past daar beter bij dan heerlijk met de beentjes omhoog genieten van uw favoriete tv-programma? Relaxstoel Varese is daar perfect voor. Vorige maand sloten we de zomer af met de comfortabele sta-op stoel Liro, en in oktober is het de beurt aan relaxstoel Varese. Deze stijlvolle stoel past moeiteloos in elke woonkamer. Wilt u weten waarom Varese dé stoel is voor deze maand? Lees dan gauw verder!

Relaxstoel Varese draait er niet omheen

Bij de Varese heeft u de mogelijkheid om zelf het onderstel te kiezen. De draaifauteuil kan worden uitgevoerd met een schijf- of stervoet. Het voordeel van een draaivoet is de extra flexibiliteit en bewegingsvrijheid die het biedt. U kunt eenvoudig in de gewenste richting draaien zonder op te hoeven staan, wat handig is wanneer u uw focus wilt verleggen, bijvoorbeeld van tv kijken naar een gesprek voeren. Daarnaast geeft een draaivoet de stoel een moderne uitstraling en maakt het de stoel multifunctioneel, omdat u zich moeiteloos binnen dezelfde ruimte kunt verplaatsen.

Moderne alleskunner

Varese is een fauteuil die comfort en stijl moeiteloos combineert. Met zijn slanke ontwerp en zachte, afgeronde vormen, zoals de licht gebogen armleuningen en de elegant uitlopende hoofdsteun, past hij perfect in ieder modern interieur. Daarnaast heeft u de vrijheid om de bekleding volledig naar uw smaak samen te stellen. Of u nu kiest voor stof, leer of een combinatie van beide, met meer dan 100 kleuropties vindt u altijd de perfecte kleur voor uw interieur.

Met relaxstoel Varese is ontspanning  gegarandeerd. Met de verstelbare relaxstand kunt u heerlijk achteroverleunen en volledig tot rust komen. De verstelbare hoofdsteun biedt optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat uw nek altijd in de juiste positie blijft, zodat u geen last krijgt van spanning of vermoeidheid. Of u nu even snel wilt zitten of uitgebreid wilt relaxen, de Varese maakt elk moment comfortabeler.

Relaxen zoals u dat wilt

Bij Velderhof kunt u zelf kiezen hoe u uw relaxstoel verstelt: handmatig of elektrisch. De handmatig verstelbare stoel werkt eenvoudig via duwkracht, terwijl de elektrische variant u met één druk op de knop moeiteloos in de relaxstand brengt. Dit doet u met de toetsen aan de zijkant van de stoel, of met de handige afstandsbediening, die u na gebruik in het opbergvak van de leuning plaatst. Bovendien kunt u kiezen of u de bediening links of rechts wilt, zodat de stoel helemaal naar uw voorkeur is ingesteld.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Varese en onze andere fauteuils? Vraag dan gratis de brochure aan. Wilt u liever direct onze zitmeubels proberen en bekijken in uw eigen woning? Maak dan een afspraak voor een volledig vrijblijvende thuisdemonstratie.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, tips en meer. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan, klik hier om naar onze Instagrampagina te gaan. Tot ziens!